dissabte, 9 de gener del 2010

Pim, pam, pum

PIM PAM PUM
Durada: 6’11’’



SINOPSI
Aquest curtmetratge comença amb l’escena d’un noi jove que busca el seu germà petit, perdut enmig d’una manifestació de la Kale Borroka. Després de molt cercar, el troba recollint les pilotes de goma que llança l’Ertxantza. El que semblava una tragèdia, acaba sent un joc.

LLENGUATGE AUDIOVISUAL (tipus de plans, temps narratiu, localitzacions)
Aquest curtmetratge té un format totalment diferent als altres, perquè està gravat de manera seguida i sense interrupcions amb una càmera especial que ho permet fer, anomenada Steadycam. El fet que estigui gravat amb aquesta càmera, provoca que el temps narratiu hagi de ser seguit, no pot haver-hi salts temporals.
Com que es tracta de representar una manifestació, el director ha escollit una localització bastant adient, carrers estrets, i una hora del dia en què la llum és més tènue, per representar millor l’ambient d’una revolta.
Gairebé tots els plans són oberts, per poder veure què passa darrere dels protagonistes que, en aquest cas, és una manifestació violenta.

INTERPRETACIÓ

En aquest curt, el fet que els protagonistes siguin nens, condiciona la narració perquè donen un dramatisme especial a la trama. Sorprèn que la interpretació dels nens sigui molt natural, això fa que resulti versemblant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada