dimecres, 20 de gener del 2010

El curtmetratge



L'Herència és el meu primer curtmetratge.

5 comentaris:

  1. Enhorabuena por tu trabajo. A pesar de los momentos de desánimo por los que imagino habrás pasado, el resultado es excelente, siéntete muy orgulloso de saber que, con esfuerzo y empeño, eres capaz de hacer cosas increíbles.
    Un saludo y mi enhorabuena.

    ResponElimina
  2. M'ha semblat fantàstic. Hi ha una gran depuració del llenguatge cinematogràfic: plans, seqüències, so, ... que al seu torn s'adequa a l'estil narratiu sintètic, consequent amb les el·lipsis, fruit d'una anàlisi que ha discriminat tot allò superflu i que manté una organicitat en allò dit i com es diu.

    ResponElimina
  3. Una historia sencilla y bien contada.Me ha gustado bastante. Enhorabuena

    ResponElimina
  4. S'estrena al Youtube l'últim curtmetratge de la factoria Micacos, una productora independent que és més lo segon que lo primer. Després del fracàs de "Pokart" (2007) i "Rodes" (2008) el jove director badaloní J. M. Parrado (que ni és jove, ni director, i filant prim ni és badaloní) s'aventura a estavellar-se de nou contra la crítica amb un tercer experiment visual anomenat "Auguri", un film d'històries creuades que tenen com a teló de fons la ciutat de Badalona. Almenys és curt.

    ResponElimina
  5. Realment un vídeo molt commovedor. Se m'ha posat la pell de gallina.

    ResponElimina