dissabte, 9 de gener del 2010

La nota

LA NOTA
Durada: 4’27’’


SINOPSI
A l’estació, un noi està esperant que arribi el seu tren, i de sobte, veu una noia maca que li agrada. D’aquesta noia, se’n desprèn un paperet que va a parar als peus del noi. Aquest l’obre i llegeix I love you. Des d’aquest moment, cada vegada que el noi obrirà el paper, aquest li respondrà donant una pista per acostar-se més a la noia, però no tot acabarà bé.

LLENGUATGE AUDIOVISUAL (tipus de plans, temps narratiu, localitzacions)
Aquest curtmetratge està gravat en blanc i negre, i sense diàleg, ni directe ni en veu en off, és a dir, és mut.
Gairebé tots els plans són plans curts o travellings. Encara que també hi ha plans generals, sobretot al principi i al final, per situar l’espectador.
El temps narratiu és lineal. La història comença que el noi està a l’estació de tren i acaba amb la imatge del noi en una altra estació. Si no fos seguit, aquesta història tindria buits en què l’espectador no entendria què passa.
El curtmetratge està gravat en diferents localitzacions, encara que els canvis no es noten massa, perquè primer l’acció se situa en una estació de tren, després, dins del tren, i per últim, la trama acaba en una altra estació.

INTERPRETACIÓ
Els actors són dos joves, un noi i una noia. La interpretació en aquest curt és molt subtil, perquè com que és mut, els actors han d’expressar-se molt bé amb el llenguatge facial.

__________
Aquest vídeo ha estat retirat de Youtube.

1 comentari:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=g28O0NhTWbE&feature=related

    He trobat aquest nou link a youtube del film "La nota".

    ResponElimina